Servicii profesionale de Investigații persoane fizice/juridice

persoane Fizice/juridice

Tarife

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați 24/7.

Oferim consultanță personalizată și evaluare gratuită a cazului dumneavoastră, pentru a vă putea oferi cel mai potrivit și avantajos preț în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

111

Supraveghere (filaj)

Serviciile noastre de filaj oferă supraveghere profesională și discretă, adaptată cerințelor dumneavoastră. Tarifele variază între 20 și 100 de euro pe oră, în funcție de complexitatea cazului. Echipa noastră garantează confidențialitate și calitate superioară în fiecare operațiune.

p_281983_440x300-00-65

Investigații private

Oferim investigații private profesionale, realizate de specialiști dedicați și experimentați. Tarifele noastre încep de la 200 de euro și pot ajunge până la 20.000 de euro, în funcție de complexitatea cazului. Echipa noastră garantează confidențialitate totală și rezultate precise în fiecare etapă a investigației.
SPJ-DD

Infiltrări personal

Serviciile noastre de infiltrare personală sunt executate de profesioniști discreți și experimentați. Costurile încep de la 300 de euro și pot ajunge până la 15.000 de euro, în funcție de complexitatea sarcinii. Echipa noastră garantează confidențialitate și performanță de vârf în fiecare operațiune.
 

Există mai mulți factori care pot influența tariful unui serviciu:

  • Supraveghere noaptea: +25% la tariful standard pentru supravegherea desfășurată în timpul nopții.

  • Weekend: +25% pentru serviciile efectuate în zilele de weekend (sâmbătă și duminică).

  • Sărbători legale: +50% pentru serviciile efectuate în zilele de sărbători legale.

  • Deplasarea în afara localității: +25% pentru costurile de deplasare în afara localității unde se află sediul central al agenției.

  • Locația persoanei supravegheate:

    • +25% dacă persoana locuiește la casă sau apartament (comparativ cu locații mai accesibile, cum ar fi birouri sau zone comerciale).
  • Utilizarea mașinii sau transportului în comun: Costurile pot varia în funcție de modalitatea de transport utilizată de persoana supravegheată.

  • Deplasarea în afara orașului/județului: Se pot aplica costuri suplimentare pentru deplasarea echipei în afara orașului sau județului în care este localizată agenția.

EXPERIENȚĂ ÎN DOMENIU

Detectivii noștri particulari au experiență în supraveghere și investigații și pot acționa în mai multe domenii de activitate, în funcție de solicitările clienților.

DISCREȚIE DEPLINĂ

Suntem conștienți că discreția este una dintre condițiile de bază pentru un detectiv particular și îi asigurăm pe clienții noștri că acționăm cu profesionalism și discreție deplină.

DISPONIBILITATE

Suntem disponibili 24 de ore din 24 pentru clienții noștri. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare la orice oră. Veți ști în orice moment tot ce se întâmplă.

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Colaborarea cu clienții noștri este deschisă. Oferim consultanță gratuită atât la începutul activităților, când stabilim strategia de acțiune, dar și pe perioada desfășurării operațiunilor

Consultanță gratuită despre cazul tău, serviciile și costurile necesare

Scroll to Top